Wednesday, July 20, 2011

..my vintage wall


We are working on selling our beloved appartment these days so I thought I would like to share some pictures of it before we're packing everything down. 

Here is  a picture from the wall of our entry room:

Framed butterflies: My sweet friend Marie gave me this to me. She found it in Paris.
Plant: I simply love plants in jars! Also check out this post
Old picture: The little boy is my husbands grandfather. 

Talking about old photos. I had a discusion with my brother today. We both like old photos, but he thinks it's more fun with photos of strangers, so that he can make up their stories. I like to know the story behind every picture and it should also be family members. What would you prefere?

4 comments:

 1. Det var da en veldig koselig bildedvegg!
  Ideèn din med eføy i krukke har jeg allerede rappa! ;) Jeg er nemlig en mester i å ta livet av eføy...men i krukke skal jeg få den til å leve!
  Eføy betyr forøvrig "velkommen" -ganske koselig!

  Når det gjelder gamle bilder har jeg også en forkjærlighet for de, og jeg er litt enig med både deg og din bror. På den ene siden så er det nostalgisk og koselig å vite historiene bak, men på den andre siden så kan jo historiene bli så spennende og unike som du selv tillater de å bli.. ;)

  Da vet jeg at jeg må til Paris for å finne en gammel ramme med sommerfugler...
  Siden jeg overhode ikke har lyst til å fange noen selv! Har lett overalt etter en slik bilderamme, utrolig vakker! - for en snill venninne du har!

  Ha en god kveld!
  Klem fra Rikke

  ReplyDelete
 2. At eføy betyr velkommen visste jeg ikke, takk for info!

  Ville heller aldri funnet på å gjort det selv, og syntes det egentlig er litt trist, men de er så vakkre så jeg trøster meg med at skjønnheten deres er foreviget:)

  ReplyDelete
 3. love the plant in the jar! thanks for sweet comment on my banner, coming from someone with a beautiful blog like yourself, means a lot to me.
  have a wonderful day
  ♥ hanlie

  ReplyDelete
 4. Dette var virkelig vakkert!

  Håper du nyter sommeren og at solen skinner på deg.
  : ) fra gunn

  my colour blue

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails